Tillverkning

Tillverkning

N.S.L. Cosmetics produkter är inte tillverkade i stora industrilokaler med stora industriella maskiner, som gör varje enskild produkt identisk. N.S.L Cosmetics produkter är handgjorda. Därför kan det förekomma en viss skillnad från produkt till produkt. Varje enskild produkt är omsorgsfullt tillverkad och förpackad för hand i N.S.L Cosmetics privata kosmetika laboratorium.

Kommersiell kosmetika tillverkas i stora industrilokaler, där flera produkter tillverkas och packas samtidigt utav maskiner. Det kan leda till spårämnen i produkterna. Ett spårämne är en ingrediens/råvara som har hamnat i en produkt där den inte hör hemma. Det här ser man ofta på chokladkakor om man läser varnings texten "Kan innehålla spår av nötter" Och detta är ju då för att en eller flera av deras kakor innehåller nötter, men alla kakorna tillverkas samtidigt i samma lokal. Likadant är det med kommersiell kosmetika tillverkning.

I N.S.L Cosmetics Kosmetika laboratorium är risken för spårämnen mycket låg i och med att endast en produkt tillverkas åt gången. Att tillverkningen sker utan stora industriella maskiner ger också en större kontroll och vetskap om produktens innehåll. Detta resulterar i en pålitlig produkt.

Hos N.S.L Cosmetics är alla produkter unika!


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.