Förbered dig på något nytt!

Förbered dig på något nytt!

En ny produkt lansering är på väg. Jag lanserade två nya produkter nyligen, och tänkte "Varför inte hålla ångan uppe och lansera ännu en produkt redan i Augusti". Vad sägs om det, va!? 

Alla kvinnor över 30 år behöver prova den här produkten. Den gör underverk för mogen och åldrad hud! Produkten innehåller naturligt grönt kaffe som har bevisats i flera vetenskapligt studier att ha en föryngrande effekt på huden. Den stramar upp huden och reducerar ålderstecken som fina linjer och rynkor, minskar svullnader orsakad av vattenansamlingar och kan reducera synligheten av bristningar, och kanske bäst av allt, den kan reducera celluliter genom att bränna fett i fettvävnaden och öka blodcirkulationen vilket hjälper till att jämna ut huden.

Produkten innehåller även skyddande protein från silke, välgörande Macadamia olja och Olivem 1000 vilket är ett emuleringsmedel som förvandlar vatten och olja till kräm. Olivem 1000 kan skapa flytande kristallstrukturer som liknar den i hudytan. Det är det enda emulgeringsmedlet som ger en djupt återfuktande effekt.

Förväntade resultat:

Kort sikt: Silkes len och mjuk hud som känns smidig och återfuktad hela dagen.

Lång sikt:  Synlig reducering av celluliter, ålderstecken, bristningar, svullnader och rodnader. En strålande mer ungdomlig hud.

    Få din ungdoms hud tillbaka med min nästkommande produkt!

    Prenumerera på nyhetsbrev och följ N.S.L Cosmetics på facebook för att inte missa denna produkts lanseringen!

    Mvh N.S.L Cosmetics


    Lämna en kommentar

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.