Nyhetsbrevsserien för alla DIY-älskare: N.S.L Cosmetics lilla formuleringsskola

Nyhetsbrevsserien för alla DIY-älskare: N.S.L Cosmetics lilla formuleringsskola

Hej kära DIY-entusiaster! 🌿

Jag är stolt över att presentera min nya nyhetsbrevsserie, N.S.L Cosmetics lilla formuleringsskola – en perfekt resurs för dig som älskar att skapa dina egna hudvårdsprodukter och vill ta dina kunskaper till nästa nivå! Denna serie är skapad för dig som vill fördjupa dig i grunderna i professionell kosmetiktillverkning och lära dig mer om ingredienser, recept och formuleringstekniker.

Om du är en DIY

som vill utforska den mer professionella sidan av formulering, kommer N.S.L Cosmetics lilla formuleringsskola att ge dig den inspiration och de verktyg du behöver för att skapa produkter som både känns lyxiga och är effektiva.

 

Vad kan du förvänta dig i vår nyhetsbrevsserie?

  • DIY-recept med en professionell touch: Lär dig hur du skapar egna hud- och hårvårdsprodukter hemma, med recept som är enkla att följa men som bygger på grundläggande principer inom kosmetiktillverkning.
  • Ingrediensfokus: Jag kommer att gå igenom olika råvaror, från naturliga oljor och smör till aktiva ingredienser som verkligen gör skillnad. Du får lära dig hur du kombinerar ingredienser för att maximera deras fördelar.
  • Formulering från grunden: Hur balanserar man en formel för att uppnå rätt konsistens, hållbarhet och effekt? Vi guidar dig steg för steg genom de viktigaste aspekterna av formulering, så att du kan förstå hur professionella tillverkare tänker och jobbar.
  • Lärorika ämnen inom kosmetikproduktion: Vill du veta hur man gör en stabil emulsion, eller hur man väljer rätt konserveringsmedel? Vi tar upp de grundläggande koncepten som varje DIY bör känna till för att kunna skapa säkra och hållbara produkter.

Lilla formuleringsskolan är till för alla som vill lära sig och förstå de vetenskapliga och tekniska aspekterna bakom varje hud- och hårvårdsprodukt. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av DIY-hud- och hårvård, kommer vår nyhetsbrevsserie att ge dig nya insikter och idéer som du kan använda i dina egna skapelser.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och följ med på resan mot att bli en ännu skickligare formulatör. Första avsnittet är snart här, och jag ser fram emot att dela min passion för professionell hud- och hårvårdsformulering med dig!

Med vänliga hälsningar,
N.S.L Cosmetics


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.